Ga naar de inhoud

Contact OPNEMEN

Wil je dat het OTB contact met je opneemt? Neem dan eerst zelf contact op met UHT. Je kan UHT bereiken via het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag op +31 555 385 385 (vraag om doorverbonden te worden naar het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag). Je kan daarnaast ook een terugbelverzoek indienen. Heb je dringend hulp nodig? Bel dan ook het bovenstaande telefoonnummer. 

Het is niet mogelijk om direct met het OTB in contact te komen. Dit is omdat het OTB jouw gegevens alleen mag ontvangen via UHT. Zo voorkomen we dat jouw gegevens gedeeld worden zonder dat je daar toestemming voor hebt gegeven.  

ADRESGEGEVENS OTB

Ondersteuningsteam voor ouders in het buitenland (OTB) 
Radar, bureau voor sociale vraagstukken 
Veemarkt 109 
1019 CA Amsterdam 

EMAILADRES 

info@hetotb.nl 

Word je ondersteund door het OTB en heb je een klacht?

Het Ondersteuningsteam Buitenland (OTB) biedt ondersteuning in jouw herstel na de problemen die je hebt gehad met de kinderopvangtoeslag. Het kan echter voorkomen dat je de dienstverlening van het OTB niet als helpend ervaart, je de bejegening van jouw casemanager als onjuist ervaart of dat je een ander probleem met de aangeboden hulp ervaart.  

In dat geval is het mogelijk om een klacht in te dienen. Je vindt meer informatie over hoe je je klacht in kan dienen in het burgerportaal. In het burgerportaal kun je inloggen via deze link: https://otb.wizportaal.nl/citizen. De inloggegevens hiervoor heb je ontvangen van jouw casemanager.